Kravata hnědá - 50 ks Zobraziť väčšie

Kravata růžová - 50 ks

SC-019

Nové

Hodvábne kravaty sú z ponúkaných kravát jednoznačne najluxusnejšie. Hodvábne kravaty vynikajú predovšetkým svojimi prekrásnymi odlesky a veľmi luxusným vzhľadom.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

199 Kč

This product is not sold individually. You must select at least 50 quantity for this product.

Tabuľka dát

Materiál 100% PES
Dĺžka 145 cm
Šírka 8 cm

Detaily

Ponuka kravát

Ponúkame široký sortiment vzorov kravát a motýlikov z rôznych materiálov. Tento sortiment postupne každý mesiac rozširujeme a pridávame nové moderné vzory.

V tejto chvíli máme v ponuke hodvábne kravaty, mikrovláknové kravaty, motýliky, manžetové gombíky, darčekové sady (kravata + manžetové gombíky + vreckovka v darčekovej krabičke)

Výroba kravát na zákazku

Na rozdiel od väčšiny ostatných dodávateľov nám nerobia problémy ani dodávky väčších množstiev kravát od jedného vzoru (napr. 50-500 kusov). Obvyklá doba realizácie takejto objednávky je 1 mesiac.

Hľadáte vzor, ​​ktorý zatiaľ nie je v našej ponuke? Aj tak Vám pravdepodobne môžeme vyhovieť, pretože ponúkame výrobu kravát podľa Vášho zadania. Zvyčajne je minimálny odber u tohto typu objednávok 100 ks / vzor, ​​ale je samozrejme priestor na dohovore.

Potrebujete veľké množstvo kravát s vlastným logom napr. Pre reštauráciu, hotel, zamestnancov či na reklamné akcie? Ponúkame Vám výrobu kravát s vlastným logom.

30 other products in the same category: